ALMANCA

ALMANCA DİL EĞİTİMİ

Bu dersin başlangıcında Almanca dil bilgisi ile tanışmayı, öğrencilerin yaş aralıklarına göre kelime oluşturmayı, almanca dinlemeyi ve yeni kelimelerin telaffuzunu öğrenmekten oluşacak.

almanca dersi boyunca öğrencilerin kendileri ve aileleri hakkında konuşacağız ve kendilerini tanıtmayı öğreneceklerdir. Ayrıca sınıfta almanca kelimeler kullanılarak alman dünyası keşfedilecektir.

Onlarla zevkli faaliyetler esliğinde eğlenip, vücutlarından ve giysilerinden bahsedeceğiz, eğlenceli geleneksel hikayeler okuyup, hayvanlardan bahsedip, son olarak meyve ve sebzeler hakkında konuşacağız.

Çocukların yaş aralıkları, onların ilgi alanları, sevdikleri oyunlar, şarkılar ve aktiviteler baz alınarak zevkli öğrenme ve gerçek iletişim ile anlamlı bir şekilde almancayı kullanmaya odaklanılacaktır.

Zeynep Sağlam
Bilgidağı Koleji