YABANCI DİLLER

Okulumuzda iki yabancı dilde eğitim fırsatı sunulmaktadır. İNGİLİZCE ve ALMANCA dil eğitimi alma imkanına sahip olan öğrencilerimiz dramatizasyon çalışmaları ile de kendilerini yabancı dilde de daha iyi ifade ederler.

Anaokulundan itibaren başlayan yabancı dil eğitimi,ilkokulda ağırlıklı olarak İNGİLİZCE ikinci yabancı dil ise ALMANCA dilidir.Bilgidağı kolejinde yabancı dil eğitimi öğrencinin gelişimine  ve anlama,dinleme,hazırbulunuşluk düzeyine paralel  olarak düzenlenir.

Bilgidağı Koleji Yabancı Diller Zümresi

ataşehirdeki en iyi yabancı dil eğitimi bilgidağı koleji ataşehir ingilizceingilizce eğitim kolejleri ataşehir

almanca dil eğitimi, bilgidağı koleji, almanca bilgi dağı koleji, yabancı dil almanca eğitim bilgidağı koleji ataşehiralmanca dil eğitimi, bilgidağı koleji, almanca bilgi dağı koleji, yabancı dil almanca eğitim bilgidağı koleji ataşehir bilgidağı kolejleri almanca dil eğitimi, bilgidağı koleji ataşehirde almanca dil eğitimi